Фирма Супервизио ЕООД е създадена през 2011 г. като наследник ма фирма Еколайф ЕООД основана през 1991 г., която започва дейност в производствената си база в село Гара Лакатник, на 58 км от гр. София.

През годините Супервизио ЕООД се развива в различни направления като започва с производство на изделия за еднократна употреба чрез метода термоформоване. Тази дейност се разширява като постепенно се въвеждат мощности за производство на разнообразни шприцови изделия. Разполагаме с шприц автомати за изработка на пластмасови изделия за хранително вкусовата промишленост и автомобилната индустрия, както  и матрици за  производство.  През 2001 е създадено и интегрирано звено за изработка на инструментална екипировка, инструментален цех  оборудван машини с цифрово-програмно управление от най-висок клас. Фирмата разполага със собствен авто-парк, състоящ се от камиони и бусове  за доставка на произведената продукция. Чрез тях се осигурява безплатна доставка на място, като се спазват изискванията на действащите в страната нормативни документи за превоз на товари.

От 2014 г. фирмата  разполага със съвременна  база  в самия град Своге с над 4000 кв. м производствени и складови площи. Там е разположена най-голямата и модерна в страната ин-лайн термоформовъчна машина за производство на чаши за еднократна употреба от всички познати разфасовки на пазара.

 

Днес в компанията работят над 80 човека, на режим 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, със следната структура:

  • Цех за производство на пластмасови изделия за еднократна употреба
  • Цех за производство на шприцови изделия
  • Цех за производство на матрици и инструменти
  • Администрация и технически отдел

Вече 25 години, фирмата има една основна цел – да предоставя продукти, които отговарят на високите стандарти за качество и на индивидуалните изисквания на всеки един от нашите клиенти. Изградихме екип от амбициозни и висококвалифицирани специалисти, които развиват знанията и уменията си и създават качествени продукти, високо оценени от нашите клиенти.