20170519_123642-1

Вилица „БОЦКАЛКА“

Вилица „БОЦКАЛКА“

400 бр. стек/ 40 стека чувал

 

Цветове: Кристал, жълт, зелен, червен, бял

SHARE THIS:

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вилица „БОЦКАЛКА“”